2n AQUATLÓ PER RELLEUS TRIPLAY PRAT

 
El proper 10 de Septiembre a les 10h a la platja de Can Camins al Prat de Llobregat organitzem el 2n AQUATLÓ PER RELLEUS
El proper 10 de Septiembre a les 10h a la platja de Can Camins al Prat de Llobregat organitzem el 2n AQUATLÓ PER RELLEUS
 
2n AQUATLÓ “JOVE” PER RELLEUS TRIPLAY PRAT

INFORMACIÓ GENERAL DE LA PROVA

Data: DISSABTE 10 de SETEMBRE DE 2022

Hora i lloc: 10h PLATJA CAN CAMINS       https://goo.gl/maps/ASQYU6h5TQEVN63H7

1. DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA

 
L’aquatló per relleus TRIPLAY PRAT és una prova on cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un aquatló sprint en la modalitat NATACIÓ-CARRERA abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.
DISTÀNCIES (per a cadascun dels rellevistes):
                  
                   - NATACIÓ 500 m + CARRERA 2,5 km

CATEGORIES:
EQUIPS FEMENINS – (federades i no federades)

EQUIPS MASCULINS – (federats i no federats)

EQUIPS MIXTES – (federats i no federats) minim una esportista femenina per equip.
EN EL CAS DE FORMAR EQUIPS AMB MEMBRES DE DIFERENTS CATEGORIES, AQUESTS PARTICIPARAN EN LA CATEGORIA DEL MÉS GRAN.

2. CIRCUITS

Els participants hauran de circular pel recorregut senyalitzat i delimitat. L'organització podrà modificar el recorregut per causes alienes i/o de força major.

Segment de natació: Es farà al costat del Centre Municipal de Vela. Durant la prova el seu ús serà exclusiu perquè els triatletes puguin nedar amb seguretat i en condicions òptimes.

El recorregut estarà senyalitzat amb dues boies grans als girs i DUES BANDERES GRANS visibles des de l’últim punt de gir. Hi haurà caiacs amb personal controlant i guiant els esportistes que puguin desviar-se del recorregut.
 

Àrea de transició: Un cop realitzat el segment de natació els participants iniciaran el recorregut fins a la zona de transició (box). Al box, els esportistes faran el canvi de material i enllaçaran amb el recorregut de cursa a peu.

Segment de cursa a peu: Es faran dues voltes a un circuit delimitat amb cinta i cons, hi haurà voluntaris de l’organització guiant els participants i controlant el punt de gir més allunyat.
Natació, transició a boxes i inici cursa a peu.
 

     
Descarrega't aqui tota la infromació.
 
3. HORARIS

8.00h – 9.15h Recollida dorsals (TOTS ELS PARTICIPANTS)

8:30h Obertura boxes prova relleus

9:30h Tancament boxes prova relleus
1

0.00 Sortida Aquatló per Relleus

11.30h Lliurament de Premis

4. PÚBLIC I ACOMPANYANTS

Es disposarà d’una zona delimitada per al públic i acompanyants, aquests seguiran en tot moment les indicacions dels voluntaris de l’organització.

5. BOXES

L’accés a boxes és exclusiu per als equips participants, no es permetrà l’accés de cap acompanyant a l’interior. A la zona de transició cada equip podrà deixar el seu material personal.

6. RECOLLIDA DE DORSALS

Un representant de cada equip recollirà els dorsals específics per a la prova, es recomana arribar amb temps suficient per no provocar acumulació de persones.

7. AVITUALLAMENT i GUARDA-ROBA

 
L’organització facilitarà servei de guarda-roba i zona d’avituallament. Els i les participants rebran per part de l’organització, un cop finalitzada la prova, una bossa on hi haurà diversos obsequis.

8. INSCRIPCIONS

El preu de la inscripció és de 30€ per equip, amb un suplement de 10€ per cada component no federat més fiança de 20€ pel lloguer del xip a retornar en metàl·lic en finalitzar la competició, l’organització no disposarà de canvi. La inscripció dels equips es realitzarà mitjançant ingrés de l’import de la inscripció al compte del C.E.Triplay Prat, posteriorment s’enviarà per correu a l’adreça info@triplayprat.com el comprovant de l’ingrés i les dades dels components dels equips, nom i cognoms, DNI i data de naixement, així com quins membres de l’equip són no federats.

Es podran realitzar inscripcions abans del dia dijous, 8 de setembre.
ES18 2056 0012 2420 1046 4721
9. SORTIDA i CRONOMETRATGE DE LA PROVA
Sortida: Conjunta, en funció del nombre d’equips es podrà realitzar la sortida per categories.

Cronometratge: Mitjançant xip groc a càrrec de la Federació Catalana de Triatló.

Classificacions: Es farà una classificació general masculina, una femenina i una mixta.

10. PREMIS

Es lliuraran premis (medalles) als tres primers equips de cada categoria, masculina, femenina i mixta.

11. REGLAMENT

El “2n Aquatló JOVE per relleus TRIPLAY PRAT” es regirà pel Reglament de la FCTRI i tant la inscripció com la participació implica la seva acceptació.

L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans, durant o desprès de la prova.

L’organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova si apareguessin circumstàncies imprevistes que ho fessin necessari segons la decisió del Jutge General de la FCTRI.

L'Organització no realitzarà la devolució de l'import de les inscripcions.

LA INSCRIPCIÓ EN L’AQUATLÓ PER RELLEUS TRIPLAY PRAT IMPLICA L’ACCEPTACIÓ DE LA PRESENT NORMATIVA
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...