Duatló infantil solidari

 
Dissabte 22 de maig de 2021 11h Parc Nou (El Prat de Llobregat) Inscripció: 5€  Destinats integrament a la fundació SDJ SOLIDARITAT
Dissabte 22 de maig de 2021
11h Parc Nou (El Prat de Llobregat)
Inscripció: 5€  Destinats integrament a la fundació SDJ SOLIDARITAT
Llegiu atentament i compliu estrictament amb les normes que s’hi descriuen.  
És molt important que tots i cadascun de nosaltres actuem amb responsabilitat.  DECLARACIÓ RESPONSABLE, PRESA DE TEMPERATURA I REGISTRE INDIVIDUAL
Abans de la prova, els esportistes i acompanyants (màxim dos adults per participant),hauran d’enviar per mail a l’organitzador el consentiment omplert digitalment. Es registraran els noms i cognoms, així com les dades de contacte dels participants i dels acompanyants, per tenir un control de traçabilitat. 

Es prendrà la temperatura a tots els participants abans de l’entrada a boxes, si la temperatura és superior a 37.5 ºC no es podrà participar a la prova. 

ÚS DE MASCARETA
Serà d’ús obligatori per a acompanyants, voluntaris i esportistes (excepte quan estiguin competint). Els participants rebran per part de l'organització dues mascaretes, una per ser rebutjada just abans de l'inici de la prova, i una altra a l’arribada a meta. 


DISTÀNCIA DE SEGURETAT (2m)
S’haurà de mantenir en tots els desplaçaments dins de la zona de competició, abans i després de la prova. 

GEL HIDROALCOHÒLIC
Es garantirà el subministrament de gel hidroalcohòlic en dispensadors durant tota l’activitat, voluntaris de l’organització subministraran gel entre acompanyants i esportistes. 

PÚBLIC I ACOMPANYANTS
Es disposarà d’una zona delimitada per al públic i acompanyants, aquests seguiran en tot moment les indicacions dels voluntaris de l’organització. 

AFORAMENT I BOXES
Per mantenir les distàncies de seguretat, es disposarà de dos boxes, per tal d’alternar les diferents categories. Es mantindrà la distància de seguretat de 2m entre bicicletes i 3m entre passadissos, limitant les inscripcions a 100 participants. No es permetrà l’accés de cap acompanyant a l’interior de boxes, hi haurà voluntaris per ajudar els més petits.

DORSALS
Per adaptar l’organització de la prova a les mesures de seguretat en motiu de l’emergència sanitària derivada del Covid19, no hi haurà lliurament de dorsals. 
L’organització facilitarà un arxiu amb el dorsal de la prova, que caldrà imprimir i rotular amb el número de cada participant. Es penjaran a la web de la federació els llistat amb els números de dorsal de cada participant. Els participants es posaran el dorsal al davant, bé amb cinta portadorsal o enganxat a la samarreta o trisuit, no es lliuraran agulles imperdibles.

AVITUALLAMENT I GUARDA-ROBA
Pel mateix motiu, l’organització no facilitarà servei de guarda-roba ni zona d’avituallament. Els participants rebran per part de l’organització, un cop finalitzada la prova, una bossa on hi haurà una mascareta, diversos obsequis, fruita i una ampolla d’aigua. 

CATEGORIES I DISTÀNCIES
 Les distàncies de la prova variaran segons la categoria.  

 
Columna 11a CURSA A PEUBICICLETA2a CURSA A PEU
PREBENJAMINS (2014-2015-2016) 250m 750m125m
BENJAMINS(2012-2013) 500m1.000m250m
ALEVINS (2010-2011) 750m2.000m375m 
INFANTILS(2008-2009)1.000m3.000m500m
CADETS(2006-2007) 1.500m4.000m1.000m
JUVENILS (2004-2005)  1.500m4.000m1.000m

*Les distàncies són aproximades
*És obligatori l’ús del casc en el segment de ciclisme.  


ESCALFAMENT I ENTRADA A BOXES
Els participants disposaran d’un espai per escalfar abans de l’entrada a boxes, aquest escalfament es realitzarà de forma autònoma i sota la seva pròpia responsabilitat. 
Un cop els participants entrin a boxes amb el seu material ja no podran tornar a sortir-ne fins l’inici de la prova. No es podran deixar bosses a l’interior de boxes, únicament el material imprescindible per a la competició.  
Des dels boxes seran acompanyats per voluntaris de l’organització fins a la sortida, on es col·locaran per ordre de dorsal en les diferents posicions assignades. 

SORTIDA DE LA PROVA (ROLLING START)
La sortida de la prova es farà mantenint la distància de seguretat de 2m entre participants. Es donaran sortides en el format rolling start, de com a màxim 4 participants, amb la diferència de temps que recomanin els oficials de la federació. 

ARRIBADA A META
Un cop els participants finalitzin la prova, rebran una medalla commemorativa, una bossa amb diferents obsequis dels patrocinadors i una mascareta que hauran d’utilitzar obligatòriament. S’hauran d’esperar, en un recinte disposat a tal efecte, fins que arribi l’últim participant de la seva categoria, després, seran acompanyats per voluntaris de l’organització fins a boxes on recolliran el seu material. Els acompanyants esperaran fora de boxes. 

SORTIDA DE BOXES
Un cop tot els participants de la mateixa categoria hagin recollit el material, es farà la sortida ordenadament i sempre mantenint les distàncies. Els acompanyants esperaran fora de boxes en una zona delimitada per evitar aglomeracions. 

DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA
Els boxes s’obriran a les 10:30h per a la categoria PREBENJAMINS.
La competició s’iniciarà a les 11:00h amb la categoria dels més petits, PREBENJAMINS i la següent categoria iniciarà l’entrada de material a BOXES.
Fins que no finalitzi una categoria no prendrà la sortida la següent.

NO HI HAURÀ CLASSIFICACIONS 
Al tractar-se d’una prova de promoció, no competitiva, no hi haurà ni classificacions ni lliurament de premis. Cada participant rebrà una medalla commemorativa per la seva participació en el duatló solidari. 

LA INSCRIPCIÓ EN EL DUATLÓ INFANTIL SOLIDARI SJD IMPLICA L’ACCEPTACIÓ DE LA PRESENT NORMATIVA 

Descarregar aquesta informació en PDF


DESCÀRREGUES

Cirtcuit per a Prebenjamins

Cirtcuit per a Benjamins
Cirtcuit per a Alevins
Cirtcuit per a Infantil
Cirtcuit per a Cadets i Juvenil
Declaració Responsable Duatló 2021
Dorsal 2021
Llistat de sortides
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...