Qui som? La nostra filosofia

 
Filosofia El club Esportiu Triplay Llobregat
El club Esportiu Triplay Llobregat va néixer al juliol del 2016, de la mà d'un grup d'amics triatletes amb ganes d’enfocar la pràctica esportiva des del seu vessant més lúdic, saludable i divertit.

Hem format un club on pots trobar triatletes amb més de 20 anys d’experiència, d'altres que fa pocs anys que corren amb ganes de seguir millorant, i finalment, esportistes que tot just s’inicien en aquest esport.
La nostra filosofia és la pràctica del triatló com a forma de mantenir la forma física, de gaudir del temps lliure i de relacionar-se amb gent amb inquietuds i objectius esportius semblants.
Volem apostar per l’entrenament i la competició en el seu vessant popular, fent accessible aquest esport a qualsevol persona sigui quina sigui la seva condició física i experiència prèvia, amb especial atenció a la superació personal, l’adquisició i millora tècnica de les diferents modalitats, la salut, i sobretot a la diversió i la relació personal entre tots els esportistes.

No et demanem cap experiència prèvia, només que tinguis ganes de passar-ho bé fent triatló; no cal que competeixis o que practiquis les tres disciplines del triatló.
Si vols nedar, córrer o pedalar en grup, som la teva opció.

Per altra banda, l’objectiu del club es promocionar aquest esport des de l’edat infantil, amb la creació i màxim suport com a entitat de l’Escola de triatló Triplay.
Creiem que el triatló, com a esport total, pot aportar un gran ventall d’habilitats físiques i socials, a més de fomentar valors com la higiene i la cura del cos, la importància de l’esforç, la companyonia, la solidaritat i el respecte envers els altres.
Tot plegat mitjançant el joc i el treball de les tècniques bàsiques de la natació, l’atletisme i el ciclisme, activitats que sempre han estat bàsiques durant la infantessa.

Finalment, Triplay Llobregat vol ser un club sol·lidari, per començar col·laborem amb l’Hospital de Sant Joan de Deu, i actualment en la creació del SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA, en la campanya #paralosvalientes.
Es la primera de la que desitgem siguin moltes col·laboracions amb diferents entitats.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...