AQUATLÓ PER RELLEUS

 
El proper 23 d´Octubre a les 10h a la platja de Can Camins al Prat de Llobregat organitzem el AQUATLÓ PER RELLEUS 
El proper 23 d´Octubre a les 10h a la platja de Can Camins al Prat de Llobregat organitzem el AQUATLÓ PER RELLEUS 
1r AQUATLÓ PER RELLEUS TRIPLAY PRAT
 
Llegiu atentament i compliu estrictament amb les normes que s’hi descriuen.   És molt important que tots i cadascun de nosaltres actuem amb responsabilitat.
 
INFORMACIÓ GENERAL DE LA PROVA
 
Data: DISSABTE 23 d’OCTUBRE DE 2021
Hora i lloc:  10h PLATJA CAN CAMINS    https://goo.gl/maps/ASQYU6h5TQEVN63H7
 
DECLARACIÓ RESPONSABLE, PRESA DE TEMPERATURA I REGISTRE INDIVIDUAL.

Abans de la prova, els equips, hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça de l’organitzador (info@triplayprat.com) el consentiment omplert digitalment.  Es registraran els noms i cognoms, així com les dades de contacte dels participants, per tenir un control de traçabilitat.
Es prendrà la temperatura a tots els participants abans de l’entrada a boxes, si la temperatura és superior a 37.5 ºC no es podrà participar a la prova.

ÚS DE MASCARETA.

Serà d’ús obligatori per a acompanyants, voluntaris i esportistes (excepte quan estiguin competint) i sempre que no puguin mantenir la distància de seguretat. Els participants rebran per part de l'organització una mascareta al finalitzar la prova.

DISTÀNCIA DE SEGURETAT  (2m).

S’haurà de mantenir en tots els desplaçaments dins dela zona de competició, abans i després de la prova.

GEL HIDROALCOHÒLIC.

Es garantirà el subministrament de gel hidroalcohòlic en dispensadors durant tota l’activitat, voluntaris de l’organització subministraran gel entre acompanyants i esportistes.

PÚBLIC I ACOMPANYANTS

Es disposarà d’una zona delimitada per al públic i acompanyants, aquests seguiran en tot moment les indicacions dels voluntaris de l’organització.

AFORAMENT I BOXES.

Es mantindrà la distància de seguretat de 2m entre els equips i 3m entre passadissos. No es permetrà l’accés de cap acompanyant a l’interior de boxes.

RECOLLIDA DE DORSALS

Un representant  de cada equip recollirà els dorsals específics per a la prova, es recomana arribar amb temps suficient per no provocar acumulació de persones.

AVITUALLAMENT i GUARDA-ROBA

L’organització no facilitarà servei de guarda-roba ni zona d’avituallament. A la zona de transició cada equip podrà deixar el seu material personal.  Els i les participants rebran per part de l’organització, un cop finalitzada la prova, una bossa on hi haurà una mascareta, obsequis, fruita i una ampolla d’aigua.

FORMACIÓ EQUIPS

Els equips de les diferents categories MASCULÍ, FEMENÍ i MIXTE podran ser formats per esportistes absoluts, sub23, junior, juvenil, cadet o infantil.

DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA

L’aquatló per relleus TRIPLAY PRAT és una prova on cadascun dels 3 integrants de cada equip realitza un aquatló sprint en la modalitat NATACIÓ-CARRERA abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista.

DISTÀNCIES (per a cadascun dels rellevistes):
                  - NATACIÓ 500 m   +    CARRERA  2,5 km

CATEGORIES:

EQUIPS FEMENÍ– federades i no federades
EQUIPS MASCULÍfederats i no federats
EQUIPS MIXTES –federats i no federats, mínim una esportista femenina per equip.

HORARIS

8.00h – 9.15h Recollida dorsals (TOTS ELS PARTICIPANTS)
8:30h  Obertura boxes prova relleus
9:30h Tancament boxes prova relleus
10.00 Sortida Aquatló per Relleus
11.30hLliurament de Premis

CIRCUITS

Natació i transició a boxes

Natació i transició a boxes


Cursa a peu i enllaç segona volta
 
Cursa a peu i enllaç segona volta  
 
 
 
INSCRIPCIONS

El preu de la inscripció és de 50€ per equip, amb un suplement de 10€ per cada component no federat més fiança de 10€ pel lloguer del xip a retornar en metàl·lic en finalitzar la competició.
La inscripció dels equips es realitzarà mitjançant ingrés de l’import de la inscripció al compte del  C.E.Triplay Prat, posteriorment s’enviarà per correu a l’adreça info@triplayprat.com el comprovant de l’ingrés i les dades dels components dels equips, nom i cognoms, DNI i data de naixement, així com quins membres de l’equip són no federats.                                                     
Es podran realitzar inscripcions fins el dia 20 d’octubre a les 23:59h

ES18 2056 0012 2420 1046 4721
 
SORTIDA i CRONOMETRATGE DE LA PROVA

Sortida: Conjunta, en funció del nombre d’equips es podrà realitzar la sortida per categories.
Cronometratge: Mitjançant xip groc a càrrec de la Federació Catalana de Triatló.
Classificacions: Es farà una classificació general masculina, una femenina i una mixta.

PREMIS

Es lliuraran premis (trofeus) als tres primers equips de cada categoria, masculina, femenina i mixta. Pel lliurament de premis serà obligatori l’ús de mascareta.

REGLAMENT

El “I Aquatló per relleus TRIPLAY PRAT” es regirà pel Reglament de la FCTRI i tant la inscripció com la participació implica la seva acceptació.

L’organització declina qualsevol responsabilitat sobre possibles danys morals o materials que poguessin patir els participants i/o espectadors, abans, durant o desprès de la prova.

L’organització es reserva el dret de modificar i/o suspendre part o la totalitat de la prova si apareguessin circumstàncies imprevistes que ho fessin necessari segons la decisió del Jutge General de la FCTRI. Si per causes  climatològiques o l’estat marítim no s’aconsellés la disputa del tram de natació es celebraria la prova només en el segment de cursa a peu.

L'Organització no realitzarà la devolució de l'import de les inscripcions.

LA INSCRIPCIÓ EN L’AQUATLÓ PER RELLEUS TRIPLAY PRAT IMPLICA L’ACCEPTACIÓ DE LA PRESENT NORMATIVA

Declaració aquatló (prove adult)
Informació aquatló (prova adult)
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...