Serveis

 
SESSIONS DIRIGIDES

La nostra intenció es poder practicar el triatló de forma segura, eficient i divertida, treballant la tècnica i el treball funcional per tal de millorar, i sobretot evitar les lesions que habitualment s’associen al món del triatló.

Les sessions en grup fomenten la relació entre les persones i el companyerisme, i ajuden a superar-se dia a dia de forma divertida en companyia dels amics.

Com a nova entitat, ens trobem en un moment de recerca d’espais adients per tal de dur a terme sessions presencials amb els nostres tècnics. Es una tasca difícil però creiem que és fonamental crear un grup d’entrenament on et sentis bé fent el que t’agrada.

En aquesta primera temporada hem aconseguit un acord amb el poliesportiu Pau Gasol de Sant Boi de Llobregat per fer una sessió de natació, previ pagament de l’entrada puntual en cada sessió.

Per la cursa a peu, l’espai que hem triat el Parc Nou del Prat de Llobregat, un lloc ideal per la pràctica d’aquesta disciplina. També aprofitem la zona del riu Llobregat per tal de realitzar les sessions aprofitant els desnivells i camins que el parc agrari del Prat ens ofereix.

Seguim treballant per tal de poder oferir sessions gratuïtes dins la quota del club, estem en ple procés de creixement i assoliment de petits beneficis pels socis, us convidem a participar d’aquesta aventura.
 
NATACIÓ
DISSABTES o DIUMENGES 8:00H o 9:00H HOTEL CIUTAT DEL PRAT
​CURSA A PEU
DIMARTS 18:30H HORES AL PARC NOU (EL PRAT DE LLOBREGAT) Són sessions dirigides enfocades i bàsicament a la millora tècnica de la carrera i el treball físic...
ENTRENAMENTS DE CICLISME
DISSABTES o DIUMENGES 8:00H o 9:00H HOTEL CIUTAT DEL PRAT
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...