DUATLÓ INFANTIL SOLIDARI

 
DUATLÓ INFANTIL SOLIDARI Data: 3 d’ABRIL DE 2022 (Diumenge)  
DUATLÓ INFANTIL SOLIDARI

Data: 3 d’ABRIL DE 2022 (Diumenge)
 

INFORMACIÓ GENERAL DE LA PROVA
 
 
 
Data: 3 d’ABRIL DE 2022 (Diumenge)
 
Hora i lloc: 11h PARC NOU (EL PRAT DE LLOBREGAT) https://goo.gl/maps/bYFuTesbGFJGf8XJ9
 
Inscripció: 10€ Destinats íntegrament a la fundació SDJ SOLIDARITAT http://www.triatlo.org
 
 
 
ÚS DE MASCARETA.
 
Serà d’ús obligatori per a acompanyants, voluntaris i esportistes (excepte quan estiguin competint),sempre que no es pugui la distància mínima de seguretat.
 
 
GEL HIDROALCOHÒLIC.
 
Es garantirà el subministrament de gel hidroalcohòlic en dispensadors durant tota l’activitat, voluntaris de l’organització subministraran gel entre acompanyants i esportistes.
 
 
PÚBLIC I ACOMPANYANTS
 
Es disposarà d’una zona delimitada per al públic i acompanyants, aquests seguiran en tot moment les indicacions dels voluntaris de l’organització.
 
 
AFORAMENT I BOXES.
 
Per mantenir les distàncies de seguretat, es disposarà de dos boxes, per tal d’alternar les diferents categories. Es mantindrà la distància de seguretat de 2m entre bicicletes i 3m entre passadissos. No es permetrà l’accés de cap acompanyant a l’interior de boxes, hi haurà voluntaris per ajudar els més petits.
 
 
DORSALS
 
L’organització facilitarà un arxiu amb el dorsal de la prova, que caldrà imprimir i rotular amb el número de cada participant. Es penjaran a la web de la federació els llistats amb els números de dorsal de cada participant. Els participants es posaran el dorsal al davant, bé amb cinta porta- dorsal o enganxat a la samarreta o trisuit, no es lliuraran agulles imperdibles.

AVITUALLAMENT I GUARDA-ROBA
 
Pel mateix motiu, l’organització no facilitarà servei de guarda-roba ni zona d’avituallament. Els participants rebran per part de l’organització, un cop finalitzada la prova, una bossa on hi haurà una mascareta, diversos obsequis, fruita i una ampolla d’aigua.
 
 
CATEGORIES I DISTÀNCIES.
 
Les distàncies de la prova variaran segons la categoria.
 
 1a CURSA A PEU       BICICLETA   2a CURSA A PEU      
PREBENJAMINS (2015-2016-2017)250m750m125m
BENJAMINS (2013-2014)500m1.000m250m
ALEVINS (2011-2012)750m2.000m375m
INFANTILS (2009-2010)1.000m3.000m500m
CADETS (2007-2008) JUVENILS (2005-2006)1.500m 4.000m1.000m

* Les distáncies són aproximades
 
És obligatori l’ús del casc en el segment de ciclisme. 
ESCALFAMENT I ENTRADA A BOXES.
 
Els participants disposaran d’un espai per escalfar abans de l’entrada a boxes, aquest escalfament es realitzarà de forma autònoma i sota la seva pròpia responsabilitat.
Un cop els participants entrin a boxes amb el seu material ja no podran tornar a sortir-ne fins l’inici de la prova. No es podran deixar bosses a l’interior de boxes, únicament el material imprescindible per a la competició.
Des dels boxes seran acompanyats per voluntaris de l’organització fins a la sortida.
 
 
ARRIBADA A META
 

Un cop els participants finalitzin la prova, rebran una medalla commemorativa i una bossa amb diferents obsequis dels patrocinadors. S’hauran d’esperar, en un recinte disposat a tal efecte, fins que arribi l’últim participant de la seva categoria, després, seran acompanyats per voluntaris de l’organització fins a boxes on recolliran el seu material. Els acompanyants esperaran fora de boxes.

 
 
SORTIDA DE BOXES
 
Un cop tot els participants de la mateixa categoria hagin recollit el material, es farà la sortida ordenadament i sempre mantenint les distàncies. Els acompanyants esperaran fora de boxes en una zona delimitada per evitar aglomeracions.
 
 
DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA
 
Els boxes s’obriran a les 10:15h per a la categoria PREBENJAMINS.
La competició s’iniciarà a les 11:00h amb la categoria dels més petits, PREBENJAMINS i la següent categoria iniciarà l’entrada de material a BOXES.
Fins que no finalitzi una categoria no prendrà la sortida la següent.
 
 
NO HI HAURÀ CLASSIFICACIONS
 
Al tractar-se d’una prova de promoció, no competitiva, no hi haurà ni classificacions ni lliurament de premis. Cada participant rebrà una medalla commemorativa per la seva participació en el duatló solidari.
 
 
LA INSCRIPCIÓ EN EL DUATLÓ INFANTIL SOLIDARI SJD IMPLICA L’ACCEPTACIÓ DE LA PRESENT NORMATIVA

Descarrega documents


CIRCUITS PREBENJAMINS

CIRCUITS BENJAMINS

CIRCUIT ALEVINS

CIRCUITS INFANTILS

CIRCUITS CADETS I JUVENILS

INFORMACIO GENERAL PROVES

DORSALS

LLISTAT SORTIDES 2022

 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...